O niepowtarzalnym smaku naszego pieczywa decydują najlepsze składniki, naturalny proces przygotowania oraz receptury przekazywane
w naszej rodzinie od niemal wieku.

Dowiedz się więcej

Zakwas, mąka, sól
i woda.

Najzdrowsze i najsmaczniejsze pieczywo powstaje jedynie z najlepszych składników, na naturalnym zakwasie i mące mielonej z najwyższej jakości polskich ziaren.

Łączymy tradycyjne
receptury z innowacyjnymi metodami produkcji.

Aby utrzymać walory odżywcze naszego pieczywa wytwarzamy je na naturalnym zakwasie, wypiekamy w 70-80% i następnie zamrażamy. Ten najprostszy
i najbardziej naturalny proces konserwacji produktów sprawia, że nasze pieczywo pozostaje świeże, zachowuje swój tradycyjny smak oraz aromatyczny zapach i wyjątkową chrupkość.

"Nasze pieczywo wyróżniają niezmienne od lat receptury, oparte na czterech naturalnych składnikach – mące, wodzie, zakwasie i soli."

Niezmienny proces
wypieku sprawia, że pieczywo zachowuje
swoje najważniejsze
walory.

Nasze pieczywo posiada „czystą etykietę” (ang. Clean Label) potwierdzającą brak spulchniaczy, wzmacniaczy smaku oraz sztucznych konserwantów. We wszystkich produktach emulgacyjne polepszacze zastąpiliśmy enzymami pochodzenia naturalnego. Wypiekane przez nas pieczywo jest również wolne od GMO.

Dostawcy

Z rodzimymi dostawcami jesteśmy związani od zawsze. Łączy nas pasja do polskiego rolnictwa
i piekarnictwa.

"Jesteśmy firmą rodzinną
i taką chcemy pozostać".

Nasz sukces zawdzięczamy pasji i zaangażowaniu pracowników na wszystkich etapach produkcji. Inwestujemy w trwałe relacje doceniając tych, którzy są
z nami od wielu lat.

Posiadamy prestiżowy certyfikat BRC przyznawany przez British Retail Consortium.

Inwestujemy w bezpieczeństwo. Nasze linie produkcyjne przechodzą szczegółowe kontrole BHP spełniając najwyższe wymagania naszych partnerów biznesowych oraz międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności.

Historia firmy