Dotacje
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 20/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 19/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 18/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 17/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 16a/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 16/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 15/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 14a/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 14/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 13a/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 13/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 12/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 11c/2019
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 11b/2019
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 11a/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 11/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 10a/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 10/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 9/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 8a/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 8/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 7/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 6b/2019
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 6a/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 6/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 5a/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 5/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 4a/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 4/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 2/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1a/2018
- ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/2018
Przedsiębiorca uzyskał pomoc w ramach programu rządowego pod nazwą: „Pomoc dla przemysłu energochłonnego związana z cenami gazu ziemnego i energii elektrycznej w 2023 i 2024 roku”.
Projekt w ramach Działania 2.1
Wsparcie inwestycji w infrastrukturę B+R przedsiębiorstw
Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020
Cele projektu:
- Tworzenie własnego know-how.
- Doskonalenie kadr B+R.
- Zwiększenie dostępu do wysoce specjalistycznej aparatury badawczej.
- Umacnianie współpracy z obszarem nauki.
Zadania realizowane:
Budowa Centrum Badawczo-Rozwojowego wraz z jego wyposażeniem w środki trwałe – narzędzia laboratoryjne oraz urządzenia służące do przeprowadzania produkcji testowych.
Grupa docelowa:
Ostateczni odbiorcy produktów przedsiębiorstwa Nowel Sp. z o.o.
Przewidywany efekt:
- Utworzenie Centrum Badawczo-Rozwojowego wraz z pełnym wyposażeniem.
- Wprowadzenie na rynek „Żywności funkcjonalnej”.
Wartość projektu
24.210.090,00 PLN
Wartość dofinansowania
5.511.240,00 PLN
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 20/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 20/2018 NA: Laboratoryjna suszarka rozpyłowa
- XX Zapytanie ofertowe – Laboratoryjna suszarka rozpyłowa – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Laboratoryjna suszarka rozpyłowa – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer XX Laboratoryjna suszarka rozpyłowa została wybrana oferta przedstawiona przez GEA Process Engineering Sp. z o.o.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 19/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 19/2018 NA: Aparat do oznaczeń tłuszczu metodą Soxhleta
- XIX Zapytanie ofertowe – Aparat do oznaczeń tłuszczu metodą Soxhleta – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Aparat do oznaczeń tłuszczu metodą Soxhleta – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer XIX Aparat do oznaczeń tłuszczu metodą Soxhleta została wybrana oferta przedstawiona przez Anchem Sp. z o.o. Sp.K.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 18/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 18/2018 NA: Aparat do oznaczeń azotu i białka metodą Kjeldahla
- XVIII Zapytanie ofertowe – Aparat do oznaczeń azotu i białka metodą Kjeldahla – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – parat do oznaczeń azotu i białka metodą Kjeldahla – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer XVIII Aparat do oznaczeń azotu i białka metodą Kjeldaha została wybrana oferta przedstawiona przez Anchem Sp. z o.o. Sp.K.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 17/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 17/2018 NA: Mikser do mieszania mąk i przygotowywania mieszanek piekarniczych
- XVII Zapytanie ofertowe – Mikser do mieszania mąki i przygotowywania mieszanek piekarniczych – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Mikser do mieszania mąk i przygotowywania mieszanek piekarniczych – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer XVII Mikser do mieszania mąk i przygotowywania mieszanek piekarniczych została wybrana oferta przedstawiona przez ESTEVE SAS.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 16a/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 16a/2018 NA: Urządzenia do wyposażenia piekarni testowej
- XVIA Zapytanie ofertowe – urządzenia do wyposażenia piekarni testowej – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Urządzenia do wyposażenia piekarni testowej – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer 16a Urządzenia do wyposażenia piekarni testowej została wybrana oferta przedstawiona przez Cream Profesjonalne Technologie Spożywcze Sp. z o.o.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 16/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 16/2018 NA: Urządzenia do wyposażenia piekarni testowej
- XVI Zapytanie ofertowe – urządzenia do wyposażenia piekarni testowej – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Urządzenia do wyposażenia piekarni testowej – pobierz
Zapytanie ofertowe zostało nierozstrzygnięte z powodu braku przesłanych ofert.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 15/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 15/2018 NA: Teksturometr – urządzenie do analizy tekstury produktów żywnościowych
- XV Zapytanie ofertowe – Teksturometr, urządzenie do analizy tekstury produktów żywnościowych – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Teksturometr – urządzenie do analizy tekstury produktów żywnościowych – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer XV Teksturometr została wybrana oferta przedstawiona przez CAL Narzędzia S.C. Zygmunt Indyka, Maciej Indyka.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 14a/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 14a/2018 NA: Urządzenie do określania charakterystyki ciasta w czasie rozrostu
- XIVa. Zapytanie ofertowe – urządzenie do określania charakterystyki ciasta w czasie rozrostu – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Urządzenie do określania charakterystyki ciasta w czasie rozrostu – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer XIVa Urządzenie do charakterystyki ciasta w czasie rozrostu została wybrana oferta przedstawiona przez FRACOP Sp. z o.o.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 14/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 14/2018 NA: Fermentograf – Urządzenie do charakterystyki ciasta w czasie rozrostu
- XIV Zapytanie ofertowe – Fermentograf, urządzenie do charakterystyki ciasta w czasie rozrostu – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Fermentograf – Urządzenie do charakterystyki ciasta w czasie rozrostu – pobierz
Zapytanie ofertowe zostało nierozstrzygnięte z powodu braku przesłanych ofert.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 13a/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 13a/2018 NA: Wagosuszarka
- XIIIa. Zapytanie ofertowe – wagosuszarka – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – wagosuszarka – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer XIIIa Wagosuszarka została wybrana oferta przedstawiona przez Sartorius Poland Sp. z o.o.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 13/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 13/2018 NA: Wagosuszarka
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 12/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 12/2018 NA: Wytrząsarka laboratoryjna do sit z zestawem sit
- XII Zapytanie ofertowe – wytrząsarka laboratoryjna z zestawem sit – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Wytrząsarka laboratoryjna do sit z zestawem sit – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer XII Wytrząsarka laboratoryjna do sit z zestawem sit została wybrana oferta przedstawiona przez MERAZET Spółka Akcyjna.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 11c/2019
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 11c/2019 NA: Urządzenie do pomiaru objętości pieczywa
- XIc Zapytanie ofertowe – urządzenie do pomiaru objętości pieczywa – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy-Urządzenie-do-pomiaru-objętości-pieczywa – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer 11c Urządzenie do pomiaru objętości pieczywa została wybrana oferta przedstawiona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego Sp. z o.o.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 11b/2019
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 11b/2019 NA: Urządzenie do pomiaru objętości pieczywa
- XIb Zapytanie ofertowe – urządzenie do pomiaru objętości pieczywa – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy-Urządzenie-do-pomiaru-objętości-pieczywa – pobierz
Przetarg nierozstrzygnięty z powodu braku przesłanych ofert.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 11a/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 11a/2018 NA: Urządzenie do pomiaru objętości pieczywa
- XIa. Zapytanie ofertowe – urządzenie do pomiaru objętości pieczywa – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – urządzenie do pomiaru objętości pieczywa – pobierz
Zapytanie ofertowe nr 11a Urządzenie do pomiaru objętości pieczywa zostało nierozstrzygnięte.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 11/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 11/2018 NA: Urządzenie do pomiaru objętości pieczywa
- XI Zapytanie ofertowe – urządzenie do pomiaru objętości pieczywa – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Urządzenie do pomiaru objętości pieczywa – pobierz
Zapytanie ofertowe zostało nierozstrzygnięte z powodu braku przesłanych ofert.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 10a/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 10a/2018 NA: Urządzenie do oznaczania glutenu
- Xa Zapytanie ofertowe – urządzenie do oznaczania glutenu – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – urządzenie do oznaczania glutenu – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer Xa Urządzenie do oznaczana glutenu została wybrana oferta przedstawiona przez LAB-INVEST Marek Markowski.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 10/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 10/2018 NA: Urządzenie do oznaczania glutenu
- X Zapytanie ofertowe – urządzenie do oznaczania glutenu – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Urządzenie do oznaczania glutenu – pobierz
Zapytanie ofertowe zostało nierozstrzygnięte z powodu braku przesłanych ofert.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 9/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 9/2018 NA: Urządzenie do pomiaru barwy
- IX Zapytanie ofertowe – urządzenie do pomiaru barwy – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Urządzenie do pomiaru barwy – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer IX Urządzenie do pomiaru barwy została wybrana oferta przedstawiona przez CLARCHEM POLSKA Sp. z o.o.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 8a/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 8a/2018 NA: Urządzenie do określania charakterystyki reologicznej ciasta przy stałej i zmiennej temperaturze
- VIIIa. Zapytanie ofertowe – urządzenie do określania charakterystyki reologicznej ciasta przy stałej i zmiennej – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy-Urządzenie do określania charakterystyki reologicznej ciasta przy stałej i zmiennej temperaturze – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer VIIIa Urządzenie do określania charakterystyki reologicznej ciasta przy stałej i zmiennej temperaturze została wybrana oferta przedstawiona przez FRACOP Sp. z o.o.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 8/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 8/2018 NA: Urządzenie do określania charakterystyki reologicznej ciasta przy stałej i zmiennej temperaturze
- VIII Zapytanie ofertowe – urządzenie do określania charakterystyki reologicznej ciasta – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Urządzenie do określania charakterystyki reologicznej ciasta przy stałej i zmiennej temperaturze – pobierz
Zapytanie ofertowe zostało nierozstrzygnięte z powodu braku przesłanych ofert.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 7/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 7/2018 NA: Piec muflowy
- VII Zapytanie ofertowe – piec muflowy – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Piec muflowy – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer VII Piec muflowy została wybrana oferta przedstawiona przez DOSERV Wojciech Kaca.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 6b/2019
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 6b/2019 NA: Młynek laboratoryjny
- VIb. Zapytanie ofertowe – młynek laboratoryjny – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Młynek laboratoryjny – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer VIb Młynek Laboratoryjny została wybrana oferta przedstawiona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego Sp. z o.o.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 6a/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 6a/2018 NA: Młynek laboratoryjny
- VIa. Zapytanie ofertowe – młynek laboratoryjny – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Młynek laboratoryjny – pobierz
Brak rozstrzygnięcia przetargu z powodu odstąpienia wybranego wykonawcy od podpisania umowy.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 6/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 6/2018 NA: Młynek laboratoryjny
- VI Zapytanie ofertowe – młynek laboratoryjny – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Młynek laboratoryjny – pobierz
Zapytanie ofertowe zostało nierozstrzygnięte z powodu braku przesłanych ofert.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 5a/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 5a/2018 NA: Alweograf
- Va. Zapytanie ofertowe – alweograf – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Alweograf – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer Va Alweograf została wybrana oferta przedstawiona przez FRACOP Sp. z o.o.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 5/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 5/2018 NA: Alweograf
- V Zapytanie ofertowe – alweograf – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Alweograf – pobierz
Zapytanie ofertowe zostało nierozstrzygnięte z powodu braku przesłanych ofert.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 4a/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 4a/2018 NA: Aparat do oznaczania liczby opadania
- IVa. Zapytanie ofertowe – aparat do liczby opadania – pobierz
- Załącznik_nr_1_Formularz_ofertowy – aparat do liczby opadania – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer IVa Aparat do oznaczania liczby opadania została wybrana oferta przedstawiona przez LAB-INVEST Marek Markowski.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 4/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 4/2018 NA: Aparat do oznaczania liczby opadania
- IV Zapytanie ofertowe – aparat do liczby opadania – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Aparat do oznaczania liczby opadania – pobierz
Zapytanie ofertowe zostało nierozstrzygnięte z powodu braku przesłanych ofert.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/2018 NA: Budowa Centrum B+R
- III Zapytanie ofertowe – Centrum B+R – pobierz
- Załącznik nr 1 – Projekt budowlany – pobierz
- Załącznik nr 2 – Formularz ofertowy – pobierz
- Załącznik nr 3 – Wykaz osób – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer III Centrum B+R została wybrana oferta przedstawiona przez Przedsiębiorstwo Budowlano-Usługowe „CECH-BUD” Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością Spółka Komandytowa.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 2/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 2/2018 NA: Instalacja Aroma system
- II. Zapytanie ofertowe – Instalacja Aroma system – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Instalacja Aroma system – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer II Instalacja Aroma system została wybrana oferta przedstawiona przez Diosna Dierks & Sohne GmbH.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1a/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1a/2018 NA: Instalacja do podmłody pszennej
- Ia. Zapytanie ofertowe – Instalacja do podmłody pszennej – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Instalacja do podmłody pszennej – pobierz
W wyniku przeprowadzonego zapytania ofertowego numer Ia Instalacja do podmłody pszennej została wybrana oferta przedstawiona przez Diosna Dierks & Sohne GmbH.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/2018
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/2018 NA: Instalacja do podmłody pszennej
- Zapytanie ofertowe – Instalacja do podmłody pszennej – pobierz
- Załącznik_nr_1_-_Formularz_ofertowy – Instalacja do podmłody pszennej – pobierz
Zapytanie ofertowe nr 1 Instalacja do podmłody pszennej zostało nierozstrzygnięte.